lauantai 23. tammikuuta 2016

Lossi talvella

Alkutalvesta kauhistelin sitä, kuinka huonosti teiden kunnossapito on mielestäni hoidettu, mutta täytyy myöntää, että lossiliikenne toimii vaikka lämpömittari näyttää hurjia yli -30 asteen pakkasia päivästä toiseen.
Täytynee myös myöntää, että suurin syypää omaan kauhistukseen teiden hoitamattomuudesta oli oma asenne: onhan se pitänyt ymmärrettää ettei syrjäkylille aura-autot ehdi auraamaan ja hiekoittamaan samaa vauhtia kuin keskikaupunkien kaduille. Kuvittelin vain tietäväni, millaista on asua syrjässä! Lisäksi teiden yksityistämiset luovat teiden hoitoon omat haasteensa.

Jatkossa muutan oman asenteeni ja kaivan navetan ylisiltä potkukelkan käyttööni, huristelen sillä "helemat paukkuen" kuin Jaffa-mainoksessa ainakin ja nautin saariston luonnosta & rauhallisuudesta.
Hah! Tämä on taas kuvitelmaani, sillä tuskin huristelen potkurilla ainakaan kauppaan kymmenien kilometrien päähän, lossimatkan taakse, kovilla pakkasilla...mutta jos naapuriin ja ihan vaan huvikseni; laskiaista odotellessa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Teit meidät iloisiksi :)
Arvostamme mielipidettäsi kovasti.

Tervetuloa toistekin!