sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Erämessuilla

Viikonlopun aikana oli Kolilla Pohjois-Karjalan erämessut, joita on järjestetty jo 30 vuotta. Ohjelmassa oli mm. Veikko Hakkaraisen juontama Metsästyskoiranäytös, joka kiinnosti kovasti myös meitä ranchilaisia. Veikko Hakkarainen on "pitkän matkan" kennelihmisiä (Lärvätsalon kennel) ja hän kertoikin mukavia tarinoita omista koiristaan juontojensa lomassa. Pieni kesäinen sadekuurokaan ei kuulijoita häirinnyt leppoisan jutustelun ja upeiden koirien esittelyn aikana. Myös anopin ikivanha sateenvarjo suojasi hienosti. Vaikka emme tykkää käyttää sontikkaa yleisötapahtumissa, ja tässä muuttotohinassa on sadekamppeet pakattu jonnekin laatikkoon, joka on säilötty jonnekin ja jota ei ole vielä löydetty sieltä jostakin, oli pienestä varjosta suojaa kivasti kahdelle ja varoimme sohimasta sontikkaa muiden katsojien silmiin.

Erämessuille matkasimme paikoituspaikalta itse messualueelle järjestetyillä bussikuljetuksilla, jotka lähtivät nonstoppina niin parkkipaikoilta messualueelle kuin takaisinkin. Järjestely toimi! Ohjelmassa oli huomioitu myös lapset ja nälkäiset messulaiset. Me ranchilaiset söimme hirvenlihamakkaraa!

Vaan nyt valokuviin Kolin kylältä ja erämessulta sydämessä kiitollisuus kivasta päivästä. Onneksi lähdimme, vaikka kesäflunssa meinaa kaataa petiin väkisinkin!

Juoksua vedessä 
Suomenheppa Nurmio antoi kärrykyytiä haluaville Weimareita 

Toiseksi suosituin koirarotu Suomessa 2015

Sisukas suurriistan metsästäjä Laatokan-Karjalasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Teit meidät iloisiksi :)
Arvostamme mielipidettäsi kovasti.

Tervetuloa toistekin!