keskiviikko 26. elokuuta 2015

Isompia kuvia

Sain toiveen, että kuvat voisivat olla isompia, joten muokkasin hieman ulkoasua. Suurensin edellisen postauksen (maisemakuvia) kuvat suuremmaksi. Miltä nyt näyttää? Kerrothan mielipiteesi kommenttikenttään. Piditkö enemmän entisestä vai tästä nykyisestä?


6 kommenttia:

 1. En tiijä miten muilla mutta mää oon ainaki saanu ne kuvat isommaksi klikkaamalla. -Vesku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tietysti käyttäjäystävällisempää ettei tarvitse klikkailla. Kiitos kommentistasi, Vesku!

   Poista
 2. Näyttää paremmalta, ei haittaisi vaikka vielä vähän isompia! Blogimaailmassa visuaalisuus ja isot kuvat POP : )

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, Heli-Hannele!

  Jäi miettimään tuota mainitsemaasi blogimaailman visuaalisuutta ja isoja kuvia. Muistelin miten kaikki on muuttunut blogeissa parin viimeisen vuoden aikana. Ensimmäisen blogikirjoituksen tein v. 2012 eikä sen tiimoilta ole tällaista toivomusta tullut. Ehdimmekö klikkailla ennen enemmän? Onko elämänrytmin hektisyys tehneet meistä liian kiireisiä? Antaako blogien katselu ja lukeminen meille hetkeksi irtiottoa arjesta vai kasvattaako se lisää stressiä, kun se suosikkibloggaaja on tehnyt vaikka mitä ja itsekin pitäisi ehtiä? jne ja jne...
  Minusta on hienoa, että muutosta tapahtuu emmekä jämähdä vanhoihin kaavoihin. Joku on joskus sanonut, että "Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos" ja näinhän se pitääkin olla.

  VastaaPoista
 4. Itse lueskelen blogeja enimmäkseen kännykällä ja mielenkiintoiset kuvat klikkailen ja zoomailen yksityiskohtia, joten alkuperäisellä kuvan koolla ei juurikaan ole minulle väliä. Pidähän kamera kuvausvalmiina kun liikuskelet tiluksilla:) Hauskaa viikonloppua!
  -Johanna

  VastaaPoista
 5. Kiitos viestistäsi, Johanna!

  Kamera kyllä kulkee mukana, mutta näin isoissa purkuhommissa on välillä pölyä niin valtavasti ettei kameraa oikein viitti pilattavaksi viedä. Olen aikoinani täyttänyt videokameran hiekalla...mutta räpse käy aina, kun vain on mahdollista.

  Mukavaa venetsialaisviikonloppua sinnekin päin!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit. Teit meidät iloisiksi :)
Arvostamme mielipidettäsi kovasti.

Tervetuloa toistekin!