perjantai 9. lokakuuta 2015

Metri, kaks, kolme,...

eli hirsien sahaamista huonoksi menneiden tilalle.

Sahausoperaatio tehtiin siirrettävällä sahalla ns. kenttäsirkkelillä ja koko hommaan meni vain päivä. Itse järjestelyihin meni sitten päivä jos toinenkin; sahauspaikan laittoon ja sahattavien hirsien lajitteluun sekä hirsien, lankkujen ja muun puutavaran siirtoon ja talvisäilytykseen Pellonpäähän ja sahauspaikan puhdistamiseen. Onneksi säät suosivat meitä eikä sateiden kanssa tarvinnut tuskailla.2 kommenttia:

 1. Hei. Kyllä minusta näyttää, että Teillä siellä"harrastusta" on ihan omastatakaa, kun joku oli ollu huolissaan Teidän harrastus mahdollisuuksista. Siellä sielu lepää ja virkistyy siitä hiljaisuudesta ja luonnon kauneudesta mikä Teitä ympäröi. T Leila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leila!

   Oikeassa olet, kovasti on "harrastuksia" eikä loppua näy!

   Oikeitakin harrastuksia ollaan löydetty ja mukana ollaan mm. paikallisessa metsästysporukassa, kamerakurssilla ja puukontekokurssikin on tulossa, laikayhdistys ja paikallinen kennelkerho tulee myös tutuksi, kunhan kamerakurssi on ohi. Useinhan nämä kivat jutut ovat yhtaikaa. Monenlaista mukavaa tapahtuu...

   Täällä tosiaan on luonto lähellä: naapurin pihalla tavattiin ilves, metsäkanalintuja on pihapiirissä, hirvien reitti kulkee myös talonnurkalla ja jäniksen poikasten kasvua ollaan seurailtu koko kesä. Entä sitten tuo järvi! Vaikka meri on armottomuudessaan upea niin täytyy myöntää, että Järvi se on jotain! Oli henkeäsalpaavaa katsoa Valio-myrskyn puhuria Pielisen aalloilla, kun revontulet täyttivät taivaanrannan.

   Kiitos viestistäsi, Leila!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit. Teit meidät iloisiksi :)
Arvostamme mielipidettäsi kovasti.

Tervetuloa toistekin!